Onze Kernwaarden

 

Bij Mirza Foundation zetten we ons volledig in voor de zorg en ontwikkeling van kinderen met autisme en een ontwikkelingsachterstand. Onze benadering is gebaseerd op kernwaarden die ons elke dag motiveren om de best mogelijke ondersteuning te bieden. Deze waarden zijn niet alleen de basis van onze handelen, maar weerspiegelen ook onze toewijding aan de kinderen en hun families die op ons rekenen.

 

1. Respect

Elk kind is uniek met eigen behoeften, voorkeuren en mogelijkheden. Wij geloven in het behandelen van alle kinderen met het grootste respect. Ons team waardeert de diversiteit en streeft ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

2. Empathie

Wij erkennen de uitdagingen waarmee kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsachterstand en hun families kunnen worden geconfronteerd. Onze medewerkers zijn getraind om met empathie en geduld te handelen, waarbij ze een ondersteunende en begripvolle benadering bieden die afgestemd is op de emotionele en fysieke behoeften van elk kind.

3. Integriteit

In alle aspecten van ons werk handelen wij met integriteit. Wij zijn transparant in onze communicatie met families en werken volgens  ethische standaarden. Onze medewerkers zijn toegewijd aan eerlijkheid en openheid, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen tussen de zorgverleners, kinderen, en hun families.

4. Samenwerking

Wij geloven dat samenwerking binnen ons team en met externe specialisten cruciaal is om de beste zorg te leveren. Door krachten te bundelen en kennis te delen, kunnen we oplossingen ontwikkelen die bijdragen aan de voortgang en het welzijn van de kinderen.

5. Toewijding

Onze toewijding aan continue verbetering in de zorg voor kinderen met autisme en een ontwikkelingsachterstand is standvastig. Wij zetten ons in voor het voortdurend bijwerken van onze kennis en vaardigheden om te zorgen dat we op de voorgrond staan van de best mogelijke behandelingen en ondersteunende maatregelen.

6. Veiligheid

De veiligheid van de kinderen staat bij ons op de eerste plaats. We zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen zonder angst. Strikte veiligheidsprotocollen en een toewijding aan het welzijn van elk kind zorgen ervoor dat alle kinderen veilig en beschermd zijn tijdens hun tijd bij ons.

Onze kernwaarden zijn de leidraad voor elke beslissing die we nemen en elke actie die we ondernemen binnen onze instelling. Bij Mirza Foundation zijn deze waarden diep verankerd in ons werk, wat zich uit in de kwaliteit van zorg die we leveren en de vooruitgang die we zien bij onze kinderen. Wij zijn toegewijd aan het maken van een positief verschil in het leven van deze kinderen en hun families, elke dag weer.

×